KuoHuLab ja Sirkkulanpuiston nopean toiminnan joukot järjestävät Rengasrallin lauantaina 13.4. – vaihdata kesärenkaat autoosi 

KuoHuLab ja Sirkkulanpuiston nopean toiminnan joukot järjestävät rengasrallin lauantaina 13.4. Kuopiossa. Nyt on hyvä tilaisuus vaihdattaa kesärenkaat autoosi. Varaa aika renkaanvaihtoon. Rengasrallin järjestelyistä vastaa ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Sofia Holmberg, joka tekee harjoitteluaan KuoHuLab-hankkeessa.

Renkaanvaihto tapahtuu varaamallasi ajalla autonasentaja-ammattilaisen ohjauksessa ja valvonnassa Työterapisen yhdistyksen autohallissa. Autoosi vaihdetaan kesärenkaat alle, talvirenkaat pussitetaan Kuopion Euromasterin tarjoamiin pusseihin, ilmanpaineet tarkastetaan ja annetaan ohjeet jälkikiristykseen. Odotellessa tarjoamme makkarat ja kahvit!

Paikka: Pajala, Pyynpolku 10, 70340 Kuopio (Patakukkulan palvelukeskuksen pihalla oleva halli)

Vapaaehtoinen maksu suoraan hyväntekeväisyyteen!

TOIMI NÄIN:
1. Varaa oma 20 min aikasi sähköpostitse osoitteesta: sofia.holmberg@humak.fi, kerro aikatoiveesi klo 10-15 väliltä sekä autosi rekisterinumero. Saat vahvistuksen ohjeineen saman päivän aikana!
2. Saavu varatulle ajalle mukanasi kesärenkaat osineen (huomioithan että aluvanteisiin eri pultit & mutterit kuin peltivanteisiin)
3. Aja auto halliin ja tule grillikotaan makkaralle! Vapaaehtoisen korvauksen (esim. 20€) palvelusta voit maksaa tekstarilla tai verkkopankkitunnuksilla suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle (Veteraanivastuu ry, Irti Huumeista ry tai Suomen mielenterveysseura)
4. Muista kiristää pultit renkaanvaihdon jälkeen ajettuasi noin 100km!

Rengasralli (pdf-tiedostossa tapahtuman esite)